Business Intelligence

Een juiste informatievoorziening zorgt voor juiste sturing van de organisatie. Een goed ERP systeem kan er voor zorgdragen dat de informatievoorziening compleet en eenduidig door de gehele organisatie wordt ingezet. Of het nu sturen op KPI’s betreft of operationele analyse rapportages. SAP Business All-in-One heeft standaard al ruime functionaliteit om zowel operationele als strategische rapportages te realiseren. Met de oplossing Business Objects heeft SAP een BI (Business Intelligence) oplossing in huis die in alle behoeftes op het gebied van informatie kan voorzien, op strategisch, tactisch en operationeel level. Met deze tool kunt u nog flexibeler rapportages en dashboards creëren met een “state of the art” interface.
parallax background

Klik op play icon

Xperi webinar - Business Objects

Xperi heeft zeer uitgebreide ervaring met het implementeren van SAP Business Objects. Hiernaast kunt u een webinar volgen met de titel “heldere rapportages en krachtige dashboards”. Met deze webinar krijgt u snel inzage in de mogelijkheden van deze zeer gebruiksvriendelijke BI oplossing

Management Dashboard

Van standaard data naar waardevolle informatie voor uw bedrijfsvoering. Het implementeren van Business Objects hoeft niet zwaar en duur te zijn. Xperi gelooft in een pragmatische aanpak. Bekijk de demo van Xperi dashboards. Eenvoudige oplossingen met direct toegevoegde waarde.. Gegevens verzamelen, samenvoegen en vervolgens omzetten naar waardevolle informatie is een onderwerp dat niet alleen steeds belangrijker wordt in het huidige ondernemen, maar ook steeds moeilijker. De hoeveelheid aan data wat op u af komt wordt met de dag groter. De relevante informatie daaruit destilleren steeds lastiger.

Xperi biedt u met SAP Business Objects een complete oplossing die kan worden ingezet voor handige en eenvoudige cockpits zoals hierboven getoond tot het opstellen van strategische informatieplannen met complexe What-If analyses.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Patrick jansen via 06-21124997 of patrick.jansen@xperi.nl.