Consultancy

Consultancy

Xperi Dienstverlening

Xperi is een kennis organisatie, het leveren van diensten is dan ook één van de speerpunten van Xperi . Xperi levert diverse diensten zoals;

 • “Applicatie” kennis om een Xperi oplossing succesvol te implementeren of u te ondersteunen bij het beheren van deze oplossing.
 • “Proces” kennis, om u te helpen bij het optimaliseren van een deelproces binnen uw organisatie
 • “Project management” kennis, zodat een project zijn doelstellingen haalt op basis van de voorwaarden zoals deze vooraf zijn afgesproken
 • “Business” kennis, om met u te sparren op het gebied van strategische keuzes
Specifieke kennis gebieden

Xperi richt zich voornamelijk op onderstaande kennis gebieden en heeft voor deze onderwerpen uitsluitend senior consultants in dienst met gemiddeld meer dan 8 jaar specialistische ervaring.

SAP ERP

Xperi consultants hebben gezamenlijk meer dan 100 succesvolle SAP ERP implementaties verzorgd, voornamelijk in de mid-market. Door inzet van SAP “best practices” en een specifieke implementatie aanpak leveren wij succesvolle implementaties met korte doorlooptijden.

SAP Business Intelligence

Sinds jaren levert SAP met SAP Business Objects een zeer krachtige Business Intelligence tool. Xperi implementeert SAP Business Objects middels een eigen aanpak zeer succesvol en in korte doorlooptijden. De Xperi consultants hebben uitgebreid kennis van het opbouwen van datawarehouses gebaseerd op Business Objects data services.

SAP Integratie

Integratie met leveranciers, klanten en externe systemen kan veel toegevoegde waarde bieden en onderscheidend vermogen. Xperi heeft de SAP experts op het gebied van SAP PO (Process Orchestration), het integratie platform van SAP. Xperi heeft een groot aantal referenties van bedrijven welke zeer succesvol hun business bedrijven op dit krachtige platform

Specifieke SAP Expertise gebieden:

 • SAP ERP Finance (SAP Fi-Co)
 • SAP ERP Sales (SAP SD)
 • SAP ERP Operations (SAP MM, LES)
 • SAP ERP Warehouse Management (SAP WMS)
 • SAP ERP Service (SAP CS/PM)
 • SAP ERP Project management (SAP PS)
 • SAP ERP Production (SAP PP)
 • SAP Process Orchestration (SAP PO)
 • SAP Business Objects suite 4.0 (BODS, Webi, Dashboards & Explorer in particular)
 • SAP Basis
 • SAP Abap

Het Xperi Connect platform biedt u de mogelijkheid eenvoudig en pragmatisch gebruik te maken van bovenstaande diensten.

Waarom Xperi Connect?

Samenwerken wordt steeds belangrijker en voor velen zelfs een voorwaarde voor succes. Xperi is een ICT organisatie “nieuwe stijl”, wij hebben een organisatievorm die is ingericht om het tempo van huidige innovaties bij te houden en wij bieden een platform om deze innovaties te delen met onze partners, dit is Xperi Connect.

Wat biedt Xperi Connect?

Xperi Connect heeft een drietal pijlers. Deze zijn zodanig ingevuld dat u kunt profiteren van efficiënte hoogwaardige dienstverlening en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld ERP of Business Intelligence.

 1. “Clix”, SAP functioneel support
 2. Het is onze visie dat goede functionele SAP ondersteuning vaak veel efficiënter en beter kan dan al jaren door de meer “traditionele” SAP leveranciers wordt geleverd. Met Clix krijgt u direct SAP experts tot uw beschikking zonder ingewikkelde procedures en zonder zware contracten.

 3. Informatie delen en co-creatie
 4. Kennis uitwisselen is belangrijk. Xperi doet dit door het organiseren van “op maat” kennis sessies, zogenaamde benchmark sessies en 1 op 1 gesprekken vanuit de inhoud gedreven. Wij houden u op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen en wij leren van u om waardevolle oplossingen en diensten te realiseren (“Co-creatie”). Dit alles uiteraard op uw wensen afgestemd en zonder verplichtingen.

 5. Gratis “quick wins”
 6. Xperi vind dat net als het delen van informatie, het delen van specifieke kennis, oplossingen en soms zelfs resources tot de mogelijkheden moet behoren. Laat u zichzelf op dit gebied verrassen door ons, niet voor alles hoeft direct “de teller” te lopen. Daar zijn we tenslotte partners voor!

Hoe maak ik gebruik van Xperi Connect?

Hoe meer bedrijven toetreden tot het Xperi Connect platform, hoe meer/beter wij invulling kunnen geven aan dit concept. Alle bedrijven die achter dit initiatief staan kunnen deel uitmaken van dit initiatief.
Xperi Connect is gratis en geheel vrijblijvend, echter door het tekenen van het Xperi Connect document geeft u wel uw commitment dat u het ook belangrijk vindt om een “partnership” met elkaar aan te gaan en dat u in beginsel de meerwaarde ziet in kennis delen en hier een actieve rol in wil spelen.
Dit alles is uiteindelijk bedoeld om dienstverlening en oplossingen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen zodat wij u optimaal kunnen ondersteunen bij uw business. Tot welk niveau en hoe intensief u hierin betrokken wilt zijn bepaalt u uiteindelijk uiteraard helemaal zelf.

U bent een SAP gebruiker en heeft interesse in onze diensten?

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Patrick jansen via 06-21124997 of patrick.jansen@xperi.nl.