Filosofie & Visie

Onze drijfveer

Xperi is ontstaan vanuit het streven om een bedrijf in te richten waar creativiteit, innovatie en onderscheidende dienstverlening centraal staat. Voorop staat dat de producten van Xperi gewoonweg moeten doen waar het voor is bedoeld. Voor onze klanten betekent dit eenvoudig in gebruik, flexibel in beheer en kwalitatief van hoog niveau.

Zoals onze slogan zegt

eXperience IT together!

Onze toegevoegde waarde

SAP biedt bedrijven krachtige oplossingen zoals bijvoorbeeld ERP, Business intelligence, integratieplatform en business apps. Xperi maakt deze oplossingen direct toepasbaar voor middelgrote tot grote bedrijven, tegen acceptabele investeringen en de voorwaarde het u iets oplevert. Of het nu gaat om efficiënter te werken, betere prestaties te realiseren of onderscheidend vermogen te creëren, daar is automatisering voor bedoeld! Lets Experience IT together.

Xperi focust zich op de midmarket

Xperi richt zich met haar SAP oplossingen en diensten 100% op de midmarket. Dit zijn volwassen middelgrote tot grote bedrijven met een visie en strategie om onderscheidend te zijn in haar markt en continu bezig zijn toegevoegde waarde te leveren in de waarde keten waarin zij actief zijn. Xperi heeft met haar medewerkers meer dan 100 SAP implementaties uitgevoerd bij vooral groothandel en productiebedrijven. Het is dus niet zonder reden dat Xperi zich op deze markten richt, onze jarenlange ervaringen dragen er aan bij dat onze oplossingen naadloos aansluiten bij uw activiteiten en ontwikkelingen in uw markt.

Waarom is Xperi interessant voor u?

 • Xperi biedt u toegevoegde waarde en zekerheid

  Onze producten / oplossingen zijn samen met bedrijven uit uw markt gecreëerd met als doel uw business efficiënt en effectief te ondersteunen. Daarnaast leveren wij onder die voorwaarden dat dit voor u de minste risico’s oplevert.
 • Xperi biedt u kwaliteit;

  Wij bieden kwaliteit op het gebied van gebruikte technologieën, kwaliteit op het gebied van gebruikte implementatie methodieken en vooral kwaliteit van onze medewerkers. Dit zijn professionals die uw behoeften kunnen vertalen in toepasbare oplossingen.
 • Xperi biedt u meer;

  Wij hebben de ambitie om u oplossingen en/of diensten te bieden welke net even beter zijn of meer inhoud hebben dan u eigenlijk had verwacht
 • Xperi biedt u partnership

  Samenwerking met u, onze klant, biedt ons de kans om uw en onze doelstellingen te realiseren. Wij zijn van mening dat denken en acteren vanuit de ik situatie weinig positiefs brengt.
 • Xperi biedt u positiviteit

  Wij hebben namelijk plezier in wat wij doen en willen dat graag met u delen!