Groothandel

De moderne groothandel is innovatief & ambitieus en voeren hun plannen succesvol uit!

Xperi ondersteunt dagelijks meer dan 35 succesvolle groothandelsbedrijven.

U zult zich als verantwoordelijke persoon voor uw groothandel ongetwijfeld herkennen in bovenstaande, het is een uitdagende taak om een groothandelsbedrijf succesvol te runnen. Om dit te bereiken, is de relatie met uw klanten en leveranciers het meest waardevol. Tegelijkertijd moet uw organisatie zich aanpassen aan nieuwe kansen en innovaties doorvoeren om een mooie toekomst te garanderen.

Xperi is met SAP Business ByDesign en S/4 HANA Enterprise Management dé keuze van de moderne groothandel in Nederland. Wij ondersteunen inmiddels meer dan 35 groothandelsbedrijven in hun dagelijkse activiteiten.

 

Herkent u de volgende onderwerpen?

Het zijn onderwerpen die bij veel van onze klanten spelen en Xperi samen met SAP voor u kan oplossen. Zo blijft u concurrentie voor en behaalt u uw doelen!

N111H11
N222H222
N333H333
N444H444
 

1. Transformatie naar een “full service” organisatie

Was er een tijd waar het leveren van de producten voor een goede prijs op het juiste moment voldoende was om succesvol te zijn ... die tijden zijn voorbij. Tegenwoordig levert een modern succesvol groothandelsbedrijf de goederen af op basis van klant specifieke wensen, worden ze precies geleverd op het moment dat de klant hiervoor kiest en met alle diensten die nodig zijn om aan de behoeften van de klant te voldoen.

 
- Skantrae - “SAP en Xperi maken het ons gemakkelijk om klantspecifieke producten & diensten te leveren. We leveren ze op tijd, we overtreffen zelfs de verwachting van de klant. Ook belangrijk, we weten direct wat het ons oplevert”
- Majestic - “We zijn door de jaren veranderd van een product gedreven organisatie naar een klant gerichte organisatie. We leveren nieuwe diensten, zoals het bijhouden van voorraad van onze klanten. Hiermee onderscheiden we ons in de markt en realiseert een compleet nieuwe samenwerking. SAP ondersteunt ons perfect in dit soort nieuwe scenario’s”.
 

2. Behoud van toegevoegde waarde in een markt van grote klanten en machtige leveranciers.

Als groothandelsbedrijf is uw rol in de keten veranderd. Via internet en andere innovaties is de markt steeds transparanter en de eisen van uw klanten nemen dagelijks toe. Tegelijkertijd worden de leveranciers krachtiger en dicteren ze de markt.

- Amacom - “Door internet/ e-tail onderdeel te laten zijn van onze strategie en dagelijkse processen kunnen we de inkoop, verkoop en distributie voor meer dan 1.000 webwinkels in de Benelux verzorgen en brengen we toegevoegde waarde naar onze klanten. Xperi helpt ons bij deze strategie”.

 

 

3. Succesvol omgaan met grotere volumes en klant specifieke producten & diensten

Groei realiseren voor uw bedrijf is vaak onvermijdelijk en een gezonde situatie voor bedrijven. Naar het buitenland gaan is dan vaak een logische gevolg. Dit zorgt tegelijkertijd ook vaak voor een grotere volume van uw business, een grotere druk op de logistieke organisatie en nieuwe uitdagingen zoals het voldoen aan internationale eisen.

- Vogel’s - “Xperi en SAP ondersteunen ons dagelijks bij ons doel om internationaal te groeien en de uitdagingen die daar bij komen kijken. De software ondersteunt ons bij deze nieuwe situaties en zorgt er voor dat we ons kunnen onderscheiden” 
 

4. Uw medewerkers zijn de sleutel tot succes. Het verlichten van de dagelijkse operationele druk vergroot de tevredenheid significant en helpt u om succesvol te zijn.

In de groothandelsmarkt is er een gezegde: "veranderen is de enige constante factor". Dit brengt enorme kansen maar ook vaak druk op uw organisatie. Met een gebrek aan IT-ondersteuning, worden tijdrovende procedures ingevoerd, gaat veel kennis verloren en is er vaak sprake van eiland automatisering.

- LC Packaging - “Een van onze sterkten is onze continue focus op innovatie op het gebied van onze IT/business infrastructuur. Het geeft ons 24/7/365 correct inzicht in wat onze klanten wereldwijd nodig hebben en maakt het mogelijk om op het juiste moment en op de juiste plaats in hun behoefte te voorzien. Xperi helpt ons bij deze strategie.”

 

Majestic samen met Xperi succesvol met SAP

Majestic werkt al geruime tijd met SAP software voor al haar bedrijfsprocessen. Majestic is hier zeer positief over en is van mening dat SAP en Xperi haar enorm steunen bij de ontwikkeling welke zij doormaken.

Majestic vertelt u graag meer over haar bedrijf en hoe SAP haar door de jaren heen heeft ondersteund bij haar groei.

 

 

Dealerportal Skantrae live!

De dealerportal bij Skantrae is live! Een prachtig voorbeeld van innovatieve toepassingen met behulp van SAP software! Een perfect resultaat dankzij de goede samenwerking tussen Skantrae en Xperi. Gefeliciteerd Skantrae en op naar de volgende fase.

Een innovatieve groothandel worden? ••• Door Peter Geelen

Beantwoord eerst een paar essentiële vragen en implementeer in kleine stappen.

Peter Geelen

Lees verder

President Safety migreert naar SAP S/4HANA

Al vanaf het allereerste moment gebruikt President Safety SAP-software.  President Safety wil de komende jaren zonder belemmeringen blijven groeien en nog klantgerichter gaan werken. Om dit te faciliteren is een systeem nodig dat continue in staat is om mee te groeien en dat nieuwe technieken ondersteunt. Nog meer van de klant weten en nog sneller inspringen op nieuwe kansen is van vitaal belang.  S/4 HANA ondersteunt dit volledig. In deze video vertelt President Safety over de implementatie van S4/HANA en over de uitstekende samenwerking met Xperi.