Informatie video’s

Cloud for Customer

Dit is een betaalbare en zeer gebruiksvriendelijke SAP oplossing om meer inzicht te krijgen in de behoefte van uw klant. Weten uw verkopers of service medewerkers echt wat er speelt bij uw klanten?, wilt u proactief geïnformeerd zijn wat er in uw markt speelt en wilt u overal en altijd up to date zijn over de lopende sales trajecten? Dan is Cloud for Customer iets voor u!

SAP Screen Personas

Deze oplossing van SAP draagt er aan bij dat u op een efficiënte en kosten effectieve wijze SAP schermen volledig naar uw eigen wensen kunt aanpassen. Bijgevoegde video geeft u en indruk wat SAP Screen Personas voor u kan betekenen en u krijgt een korte demonstratie van de oplossing.

SAP Fiori

Haal meer uit SAP met SAP Fiori apps. Wilt u eenvoudig en snel met SAP werken onafhankelijk of u nu bijvoorbeeld vanaf uw laptop werkt of vanaf uw mobiele telefoon? Kijk dan zeker naar SAP Fiori. In de video vertellen wij meer over de achtergrond van SAP Fiori en laten u een aantal praktische scenario’s zien. Zien is geloven!

SAP Business Objects

Haal meer uit SAP met flexibele rapportages en dashboards U gebruikt SAP als ERP omgeving, en daarmee heeft u heel veel data in huis. Maar hoe vertaalt u deze data naar heldere rapportages of krachtige dashboards? SAP Business Objects helpt u uw bedrijf beter te besturen en accurater te reageren op vragen uit de markt. Deze video geeft u een beeld van de mogelijkheden van SAP Business Objects en geeft een uitgebreide demonstratie van de oplossing.