Joe Xperio

Hi, ik ben Joe Xperio!

Ik ben een SAP specialist bij Xperi. Ik zie het als mijn taak om iedereen te informeren over interessante oplossingen en innovaties die Xperi u kan leveren.
Belangrijk uitgangspunt hierbij is eenvoud, pragmatisch en vooral: wat levert het u op!

Xperi is een SAP dienstverlener, dus de meeste onderwerpen zullen SAP gerelateerd zijn, maar wel altijd vanuit de gedachte dat het betreffende onderwerp u als bedrijf moet ondersteunen in uw dagelijkse bedrijfsvoering en uiteraard bij het behalen van uw doelstellingen.

Ik hoop dat mijn bijdragen u inspiratie zullen geven om onderscheidend te blijven en u uiteraard zullen helpen succesvol te zijn.

In onderstaand filmpje geef ik een korte introductie over mijzelf.

Xperi, dé innovatieve SAP partner groeit en bloeit.

Remon Westhof heeft ons team in 2018 versterkt!. Wil jij weten hoe Remon het ervaart om bij Xperi te werken? Bekijk dan deze video. Enthousiast geworden? Kijk dan voor onze vacatures op www.xperi.nl/vacatures

>

De interactieve schakel tussen klant en leverancier, het klantportaal van Xperi

Om de serviceverlening van uw organisatie te vergroten en de klantloyaliteit te verhogen heeft Xperi een klantportaal ontwikkeld.

>

Joe Xperio SAP S/4 HANA Migratie

Joe Xperio legt uit waarom je moet migreren van SAP ECC naar SAP S/4 Hana en hoe Xperi u hierin kan ondersteunen door middel van een pragmatische aanpak in 4 stappen.

Wordt u ook een full service organisatie, of bent u dit al?

Veel groothandelsbedrijven maken de transitie van traditioneel handelsbedrijf naar een full service organisatie. Joe Xperio legt u in dit filmpje uit hoe SAP Business ByDesign en SAP S/4 HANA als Cloud ERP systemen u kunnen helpen bij deze transitie.