Enkele klanten van Xperi

Vogel's

Vogel's

Vastbesloten om de ultieme geluidservaring voor zijn jazzmuziek te creëren, ontwikkelt Harry Vogels in 1973 de eerste muurbeugels voor luidsprekers. Daarmee hangt Harry zijn luidsprekers in de perfecte positie en klinken Fats Domino en James Last alsof zij live in de huiskamer staan te spelen. Wat begon met muurbeugels voor luidsprekers, is uitgegroeid tot het toonaangevende merk Vogel’s. Specialist in bevestigings- en ophangsystemen voor audiovisuele & multimedia-apparatuur. Vanaf 2016 werkt Vogels met SAP, naar volle tevredenheid. Samen met Xperi is er een hele succesvolle implementatie uitgevoerd waarbij het project binnen budget en doorlooptijd is ingericht. Inmiddels werkt Vogels al jaren succesvol met SAP ERP, SAP PO (Integratie platform) en SAP Business Objects.

Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Het meer dan tachtig jaar oude familiebedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Inmiddels is ruim 30% van alle keukens die jaarlijks verkocht worden, voorzien van de producten van Dekker. Daarnaast levert Dekker aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten (hotels, kantines, ziekenhuizen, etc.). Vanaf 2017 werkt Dekker Zevenhuizen met SAP. Na een gedegen selectie heeft Dekker in 2016 gekozen voor SAP als het toekomstige platform. Een succesvolle implementatie met Xperi heeft er voor gezorgd dat alle bedrijfsprocessen binnen Dekker volledig geïntegreerd op SAP draaien. Daarnaast werkt Dekker met SAP PO (Integratie platform) en vinden er jaarlijks optimalisaties plaats.

Woodvision

Woodvision

Woodvision B.V. gevestigd in Kampen, ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige tuinhoutproducten om het buitenleven voor iedereen zo optimaal mogelijk te laten zijn. Met 85 werknemers wordt dagelijks gewerkt om met de merken Woodvision en Hillhout voor elke situatie en wens de juiste beleving te creëren. Hierin zijn we trendsettend en innovatief met een veelzijdige collectie van ca. 6500 tuinhoutproducten op een opslagterrein van 70.000 m2. Sinds 2019 werkt Woodvision met SAP. Na een succesvolle implementatie met Xperi heeft Woodvision al haar bedrijfsprocessen op SAP draaien.

Berko

Berko

Berko levert persluchtinstallaties voor elke branche. Van bouw-, metaal-, kunststof-, en foodindustrie tot meubelfabrieken, ziekenhuizen, chipindustrie en laboratoria aan toe. Wij verstrekken niet alleen perslucht van 5 tot 320 bar in alle kwaliteitsklassen, maar ook ademlucht volgens de richtlijnen van de Farmacopee. Het is onze missie om met de klanten een samenwerking te creëren waarbij sprake is van een echte win-win situatie. Voor de ontwikkeling, het onderhoud en de service van uw persluchtstation is Berko uw partner, waarbij onze ISO-, VCA- en STEK-certificaten uw waarborg zijn voor een optimale kwaliteit. Ook voor preventieve of all-in onderhoudscontracten heeft Berko interessante mogelijkheden. Wij leveren direct uit voorraad alle benodigde onderdelen.

Berko en Xperi werken al jaren samen op het gebied van SAP. Xperi levert zowel technische als functionele ondersteuning, en gezamenlijk werken wij aan de verdere optimalisatie van het SAP systeem.

FairForward

FairForward

De historie van Fair Trade Original gaat terug naar 1959, wanneer het Komitee Steun Onderontwikkelde Streken (S.O.S.) wordt opgericht. Aan de oprichting van het Komitee is een succesvolle inzamelingsactie voorafgegaan, om melkpoeder te sturen naar ondervoede kinderen op Sicilië. In 1967 importeert de organisatie, onder het motto 'geen hulp maar handel', het eerste product: een houten beeldje uit Haïti. In 1973 volgt de eerste eerlijk ingekochte koffie op de Nederlandse markt. De koffie, ingekocht in Guatemala, is de eerste in een groeiende reeks levensmiddelen die de organisatie importeert.
In de loop der jaren hebben de producten van Fair Trade Original hun plek veroverd op de schappen van onder andere supermarkten en Wereldwinkels en in de boodschappentas van de consument. In 2013 gaat FairForward zelfstandig verder met een productpakket van 'gifts and living'.

Fairforward maakt al jaren gebruik van SAP software en sinds de verzelfstandiging van het bedrijf is dat zelfs verder uitgebreid. Fairforward heeft een kleine gebruikersomgeving, maar maakt desondanks voor de complete bedrijfsvoering gebruik van het SAP systeem. Naast de reguliere ondersteuning op wel functioneel als technisch gebied werken Xperi en Fairforward samen bij de optimalisatie en groei van het bedrijf.

Outdoor Life Group

Outdoor Life Group

De Outdoor Life Group werd opgericht na de fusie van Gouderak BV en Hillhout Bergenco BV, twee prominente spelers in de markt van Garden Timber met vele jaren ervaring in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van tuinhout producten in heel Europa. De Outdoor Life Group is een onderdeel van NV Deli Mij, een wereldwijde speler in de handel en distributie van hout en landbouwproducten. Deze krachtenbundeling garandeert u een financieel solide en innovatieve partner met schaalvoordelen, diepe industrie knowhow en de flexibiliteit om aan te passen aan een voortdurend veranderende omgeving. Garden Timber Products: wat, waar en wanneer u maar wilt.
De Outdoor Life Group is in 2014 live gegaan met SAP en werkt sindsdien voor de complete bedrijfsvoering van productie, planning voorraad, inkoop, verkoop tot aan financiele administratie op SAP software. Naast SAP ERP maakt De Outdoor Life Group gebruik van SAP Business Objects en zowel hosting als beheer activiteiten van Xperi.

Majestic

Majestic

Optimale arbeidsomstandigheden zijn belangrijk voor het bedrijfsleven. Majestic weet dat als geen ander en biedt dan ook alle mogelijke persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM); een essentieel onderdeel als het om veilige arbeidsomstandigheden gaat. In dertig jaar tijd is Majestic uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel en distributeur van persoonlijke beschermingsmiddelen met een bijzonder uitgebreid assortiment. Majestic is gespecialiseerd in werkhandschoenen en mag zich zonder meer marktleider noemen op dit gebied.

Majestic wil in het partnerschap met haar relaties uitblinken in:

  • een volledig PBM-assortiment
  • specialisme in werkhandschoenen
  • verkoopondersteuning en toegevoegde waarden
  • logistieke prestaties

Majestic en de Xperi medewerkers gaan al heel wat jaren terug. Vanaf het moment dat Majestic met SAP werkt (2001) is er een hechte samenwerking waarbij SAP Majestic heeft ondersteund bij de groei van het bedrijf. Naast SAP ERP maakt Majestic gebruik van SAP Business Objects en de beheer activiteiten van Xperi.

Van Beest

Van Beest

Van Beest is een vooraanstaande fabrikant en leverancier van een compleet assortiment van hoogwaardige ketting- en staaldraad accessoires. Van Beest houdt zich al meer dan 90 jaar bezig met de productie van sluitingen met hoge trekkracht en zijn echte experts op dit gebied. De diverse productlijnen worden gebruikt in een groot aantal verschillende hijstoepassingen in diverse sectoren, zoals olie en gas, industrie, mijnbouw, scheepvaart en visserij. De twee merken worden in veel situaties ook vaak samen gebruikt.

De ontwerpen en kwaliteitsnormen van deze producten zijn het resultaat van de vereisten die haar klanten op markten over de hele wereld stellen. De producten voldoen aan vele internationaal erkende normen en kunnen op verzoek worden geleverd met verschillende certificaten.

Van Beest maakt voor al haar primaire bedrijfsprocessen gebruik van SAP ERP en werkt al vele jaren samen met de Xperi medewerkers. SAP heeft Van Beest altijd ondersteund bij de groei welke het bedrijf op diverse gebieden heeft doorgemaakt.

Skantrae

Skantrae

Skantrae B.V. is gevestigd in Zevenaar en is al ruim 30 jaar actief op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Skantrae behoorde in 2008, 2009, 2010, 2011 en 2012 bij de 50 best geleide bedrijven van Nederland. Sinds september 2012 is Skantrae onderdeel van NV DELI maatschappij. Voor meer informatie, kijk op www.deli-maatschappij.nl. Doelstelling van Skantrae is om kwalitatief hoogwaardige binnendeuren en buitendeuren en aanverwante producten te leveren aan de professionele dealernetwerk in Nederland en België en, via dealers en eindgebruiker.

Skantrae maakt al meer dan 10 jaar gebruik van SAP en de diensten van Xperi medewerkers. Deze hechte samenwerking heeft er toe geleid dat in de loop van de jaren diverse optimalisatie trajecten zijn uitgevoerd. De laatste grote implementatie was een integratie project van 2 verschillende bedrijven op 1 SAP platform, welke zeer succesvol is verlopen. Naast SAP ERP maakt Skantrae gebruik van SAP Business Objects en het complete beheer portfolio van Xperi.

Bedding House

Bedding House

Bedding House B.V. ontwerpt en distribueert bed- en badtextiel. Bedding House B.V. voert bekende consumentenmerken zoals Beddinghouse, Auping, Kardol & Verstraten, Margaret Muir, Lifestyle, Ariadne at Home, Riviera Maison, Moltex, Little Diva en Room Seven. Alle textielcollecties voor de verschillende merken worden in Lisse ontwikkeld. Deze collecties spelen in op de laatste trends op het gebied van fashion en slapen.

De verschillende merken die gevoerd worden zijn geschikt voor uiteenlopende doelgroepen. Bedding House B.V. verkoopt haar producten aan warenhuizen, postorderbedrijven, linnenshops en andere slaapkamerspeciaalzaken. Door een sterke groei van internationale merklabels vanaf 2009, breidt het afzetgebied van Bedding House B.V. zich snel buiten de Benelux-grenzen uit. Bedding House B.V. wil voor haar klanten een totaalleverancier zijn op het gebied van slaaptextiel en haar klanten ontzorgen op het gebied van innovatie, product/prijs combinatie, winkelpresentatie en logistieke afwikkeling.

Alle bovenstaande processen worden ondersteund door SAP, waarbij de zeer intensieve en succesvolle samenwerking tussen de mensen van Bedding House en Xperi niet onvermeld mag blijven. Bedding House maakt gebruik van SAP ERP, SAP Business Objects en het integratieplatform van SAP genaamd SAP PI. Daarnaast maakt bedding House gebruik van de technische en functionele applicatie beheer van Xperi.

Amacom

Amacom

Amacom, The Amazing Company B.V. is uw leverancier voor alle grote merken consumenten elektronica, wit- en bruingoed en IT. Amacom verzorgt de inkoop, verkoop alsmede distributie ten behoeve van internet en fysieke winkels in Nederland. Haar klanten behoren tot de Nederlandse top van e-tail en retailkanalen. Met duizenden artikelen in het kernassortiment betekent dat meer dan honderd verschillende (A-)merken. Daarvan is een groot deel op voorraad en binnen 24 uur leverbaar in heel Nederland en België. Amacom levert rechtstreeks aan webshop, winkel, het centrale magazijn of direct aan de consument of eindgebruiker en alles desgewenst met eigen pakbon, factuur voorzien van uw logo’s.

Amacom werkt inmiddels al jaren met SAP ERP waarbij deze haar altijd heeft ondersteund bij de realisatie van haar doelstellingen. Xperi is dagelijks samen met Amacom bezig nieuwe innovatieve proces in te richten om nog meet toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen te realiseren. Naast SAP ERP maakt Amacom intensief gebruik van het integratie platform van SAP.

Festivaldi

Festivaldi

Festivaldi B.V. is een kleine, onafhankelijke, Nederlandse drop-producent. Festivaldi produceert de bekende Harlekijntjes drop. De Harlekijntjes zachte zoete drop is de populairste dropsoort van Nederland en verkrijgbaar in alle supermarkten en een groeiend aantal benzinestations, drogisterijen, automaten en andere verkooppunten.
In 2005 is Festivaldi B.V. opgericht als zelfstandig bedrijf om het succes van Harlekijntjes verder uit te bouwen. De verkrijgbaarheid van Harlekijntjes is sindsdien flink toegenomen, nieuwe verpakkingen zijn geïntroduceerd en er worden steeds meer Harlekijntjes geëxporteerd.

In hetzelfde jaar is SAP bij Festivaldi geïmplementeerd. Dit is in zeer korte doorlooptijd gerealiseerd en binnen 50 implementatiedagen. Xperi medewerkers hebben een significante rol gespeeld tijdens de implementatie van de ERP omgeving, daarnaast biedt Xperi de dagelijkse functionele ondersteuning.

Festivaldi werkt naast SAP ERP ook succesvol met SAP Business Objects voor de dagelijkse operationele en management informatie voorziening.

Itb

Itb

ITB is een internationaal georiënteerde Hightech productie bedrijf met (hoofd)vestiging in Nederland en vestigingen in Tsjechië en Mexico. gespecialiseerd in productdesign, tooldesign, toolmaking en productie (plastic-injection-molding, metal-injection-molding, stamping and assemblage) van technische precisie onderdelen en producten voor een breed scala aan markten zoals; automotive, powertools, connectors, medical, pharmaceutical, domestic appliances, etc.

In 2012 heeft ITB bedrijf breed gekozen om het verouderde Baan pakket te vervangen voor SAP, hierbij heeft ITB gekozen voor de specifieke MKB aanpak van Xperi. Inmiddels werken alle bedrijven van ITB naar volle tevredenheid bedrijfsbreed met SAP en maken zij gebruik van zowel de functionele als technische ondersteuning van Xperi.

Brand Loyalty

Brand Loyalty

Brand Loyalty biedt innovatieve, op maat gemaakte loyalty concepten/programma’s aan ‘werelds grootste Retail organisatie. Met 400 medewerkers is Brand Loyalty wereldwijd vertegenwoordigd. In meer dan 50 landen en jaarlijks 20.000 winkels zijn de unieke programma’s van Brand loyalty beschikbaar.

In 2010 is Brand loyalty gestart met de SAP implementatie, en anno 2014 is SAP wereldwijd de ERP omgeving van Brand Loyalty waar dagelijks alle programma’s zowel financieel als logistiek worden bewaakt. Xperi medewerkers hebben een cruciale rol gespeeld tijdens de implementatie en de roll-out in de diverse vestigingen. Brand Loyalty maakt naast de ERP functionaliteiten ook gebruik van het integratieplatform van SAP, hiermee worden koppelingen met leveranciers en logistieke dienstverleners gerealiseerd.

GP Batteries

GP Batteries

Met optimale service en kwaliteit als speerpunten voorziet de Brands Group de consumentenmarkt van een veelzijdig aanbod aan producten onder drie verschillende merken: GP Batteries, GP Lighting en iiquu. Brands Group probeert hierbij in te spelen op de behoeften van de consument. Het is dan ook haar missie om het dagelijks leven van consumenten aangenamer te maken met zinvolle, kwalitatieve en innovatieve producten.
Het hoofdkantoor van Brands Group is gevestigd in Deurne, vanuit waar ook de distributie plaatsvindt. Niet alleen binnen Nederland maar ook naar België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Wij stellen ons ten doel optimale beschikbaarheid, snelle levering en solide verkoopondersteuning te bieden. Naast het hoofdkantoor in Deurne heeft Brands Group verkoopkantoren in Düsseldorf (D) en Temse (B).

In 2009 is de Brands Group live gegaan met SAP en sindsdien werkt zij naar volle tevredenheid samen met Xperi op het gebied van SAP. Brands Group zet SAP in voor alle primaire bedrijfsprocessen en met haar 40 gebruikers helpt SAP de Brands Group haar doelstellingen te bereiken, daarnaast maakt Brands Group gebruik van de hosting & beheer diensten van Xperi.

LC Packaging

LC Packaging

Met 9 vestigingen in Europa, eigen fabrieken en exclusieve productiepartners wereldwijd is LC Packaging een van de grootste verpakkingsspecialisten van Europa.

In 2007 is LC Packaging gestart met de SAP implementatie. Na een intensieve implementatie periode van een jaar is SAP destijds succesvol in gebruik genomen. De SAP omgeving heeft er mede toe bij gedragen dat LC Packaging jaar op jaar groei doormaakt en snel en efficiënt kan schakelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Met 90 gebruikers maakt LC Packaging dagelijks internationaal gebruik van SAP ERP, daarnaast maakt zij gebruik van het Process integration (PI) platform om eenvoudig en krachtig te integreren met leveranciers en klanten. Xperi medewerkers hebben een significante rol gespeeld tijdens de implementatie van zowel ERP als PI, daarnaast biedt Xperi de dagelijkse functionele ondersteuning.