Medewerkers

In 2011 is Xperi gestart vanuit een visie van een aantal personen. Inmiddels is Xperi een middelgrote SAP partner met de hoogste haalbare status bij SAP, waarbij de initiële “visie” alle medewerkers verbindt. Wij zijn namelijk professionals in wat wij doen, en dat betekent dat wij naar onze klanten luisteren en dit dagelijks trachten te vertalen naar werkbare, pragmatische oplossingen. Binnen Xperi krijgt iedereen de vrijheid om zich te ontwikkelen zoals hij/zij dat wil, zolang we onze klanten maar centraal stellen. Xperi is een groep van mensen met diepgaande SAP kennis, echter daar houden wij niet op…wij zetten deze kennis in om onze klanten te helpen, waar mogelijk verwachtingen te overtreffen. Herken jij je hierin? Dan heb jij waarschijnlijk ook de “Xperi factor” en neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen we elkaar versterken!

Maak kennis met enkele Xperio’s

Peter Geelen

Algemeen Directeur / Oprichter


Peter Geelen heeft reeds 23 jaar ervaring met SAP. Als directeur en aandeelhouder van onder andere The Vision Web en mYuice heeft hij een groot netwerk opgebouwd met de interne en externe SAP organisatie in zowel Nederland als het buitenland. "Door een snel veranderende wereld geloof ik in kleinere projecten waarbij systemen en producten worden ingezet om met name de eindgebruiker flexibel en gebruikersvriendelijk te ondersteunen."

Met Xperi heb ik een bedrijf willen starten dat klaar is voor de nieuwe tijd.

Bas Hagendijk

Financieel (Adjunct) Directeur / Oprichter


Bas Hagendijk heeft bijna 20 jaar ervaring met SAP. Bij Ctac is hij begonnen als consultant. Daarna was hij mede-oprichter van mYuice, wat onder zijn leiding is uitgegroeid tot de meest toonaangevende SAP MKB implementatie partner van Nederland. Op 1 augustus 2011 is hij samen met een aantal partners het bedrijf Xperi gestart. Met dit bedrijf willen Bas en zijn collega’s zich sneller aanpassen aan de huidige markt en de omstandigheden.

Xperi moet voor mij het bedrijf zijn waar ik, samen met mijn collega’s, de klant daadwerkelijk centraal kan laten staan.

Gijs Roeven

Senior Consultant / Projectleider


Gijs Roeven werkt met SAP sinds 2001. Als consultant heeft hij de eerste jaren voor multinationals gewerkt op internationale projecten. Sinds 2005 ligt zijn focus voor 100% bij MKB bedrijven. “De klantrelatie, de korte communicatielijnen, samen iets moois neerzetten met een direct resultaat, het zijn voor mij slechts enkele voorbeelden die ten grondslag liggen aan mijn passie voor het werken met MKB.”

Xperi is een bedrijf dat staat voor kwaliteit. Wij zijn een hecht team van specialisten met passie voor het IT vak.

Patrick Jansen

Manager Sales & Marketing


Patrick Jansen is meer dan 20 jaar als sales werkzaam in de IT. Rode draad in zijn carrière is ERP, MKB en de laatste 14 jaar SAP. ”Mijn belangrijkste uitgangspunt is dat er in een project nooit winnaars of verliezers mogen zijn. Een project doe je samen waarbij je samen gemeenschappelijke doelen stelt, zo kun je het succes meteen delen!”

Xperi vergelijkt zich graag met het bedrijven van topsport. Wij zijn gefocust en stellen ambitieuze doelen om het beste in ons naar boven te halen.

Harrie Prinsen

Senior Consultant


Harrie Prinsen is een SAP consultant met 12 jaar ervaring. Zijn focus ligt op alles wat met integratie en SAP te maken heeft, SAP PI (Process Integration) in het bijzonder.

Xperi is een bedrijf waar IT oplossingen op een pragmatische en doelgerichte manier worden geïmplementeerd.

Berry Blei

Senior Consultant


Berry Blei werkt vanaf 1998 met SAP. In het begin als SD consultant maar al snel meer en meer op de andere logistieke modules. Vanaf 2004 is Berry ook met programmeren begonnen en heeft zich vanaf die tijd tot een echte allrounder in SAP gevormd. “Kort cyclische, pragmatische, creatieve én innovatieve oplossingen aandragen of maken voor klanten die er ook echt direct mee geholpen zijn, dat geeft je elke dag weer een ‘boost’ om met Xperi als bedrijf en SAP als product in MKB land te mogen werken”.

Xperi is voor mij het bedrijf waarin ik mijzelf kan zijn. Dat betekent voor mij dat je lekker in je vel zit en je balans hebt gevonden tussen privé en werk.