Migratie naar SAP S/4HANA

Wat is SAP S/4HANA?

SAP S/4HANA is de allernieuwste generatie ERP software van SAP. Het is een intelligente en volledig geïntegreerde ERP omgeving welke standaard gebruik maakt van de nieuwste technologieën zoals kunstmatige intelligentie en “Internet of things”. Deze ERP omgeving is ook nog eens supersnel, omdat het draait op de pijlsnelle HANA database van SAP. Een in-memory database waarmee u een ongelooflijke performance kan realiseren en de meest uiteenlopende analyses realtime gepresenteerd kunt krijgen.

Overstappen op S/4 HANA is een aanrader! ••• Door Gijs Roeven

Het biedt gewoon heel veel voordelen.

Gijs Roeven

Lees verder

Waarom overstappen?

SAP S/4HANA biedt u veel voordelen:

Gebruiksvriendelijk

S/4HANA Enterprise Management heeft een volledig nieuwe gebruikersinterface gekregen. Hiermee behoort SAP direct tot de meeste gebruiksvriendelijke ERP systemen in de markt. Door middel van zogenaamde “tegels” krijgen gebruikers, onafhankelijk van het device waarmee zij inloggen, een duidelijk overzicht van werkzaamheden. Veel bestaande ECC transacties zijn samengevoegd inclusief een grafisch overzicht waardoor gebruikers sneller, gemakkelijker en bovenal intuïtiever met het systeem kunnen werken. S/4HANA is zowel via PC, tablet of smartphone te bedienen.

Efficient

Doordat vele bestaande ECC transacties zijn samengevoegd kan een gebruiker veel efficiënter werken. Daarnaast is S/4HANA volledig opgezet om de gebruiker proactief relevante informatie te brengen in plaats van de situatie waarin een gebruiker zelf op basis van lijstjes informatie moet destilleren en beoordelen. Doordat vele processen grafisch worden weergegeven kan er efficiënter worden ingegrepen en sneller worden bijgestuurd.

Krachtige analyses

S/4HANA biedt een groot scala aan zowel operationele als meer strategische rapportages welke heel slim op de juiste plaatsen in het systeem te benaderen zijn. Het analyseren over grote volumes aan data is kinderspel met de HANA database. Rapportages die in het verleden minuten of zelfs uren tijd nodig hadden zijn nu in secondes beschikbaar.

Snel

S/4HANA Enterprise management is gebaseerd op de superkrachtige HANA database. Deze “in memory” database zorgt er voor dat het systeem supersnel is en bijvoorbeeld zware transacties of rapportages in een paar seconden opgebouwd worden. Daarnaast is de tabellenstructuur sterk gereduceerd wat de snelheid ten goede komt.

Innovatief

Uw markt is enorm in ontwikkeling, waarbij IT-systemen zoals SAP voor u ondersteunend moeten zijn om hier in mee gaan of zelfs mee te onderscheiden. Onderwerpen zoals “internet of things”, “predictive analyses” en “machine learning” lijken soms nog toekomstmuziek. Op dit moment worden deze echter al daadwerkelijk bij klanten van SAP en Xperi ingezet. Nieuwe innovaties worden in S/4HANA doorgevoerd en kunnen direct worden gebruikt wanneer u er klaar voor bent.

Kyocera Senco stapt over naar SAP S/4HANA

Xperi begeleidde deze S/4HANA-migratie. Na vier maanden en vier runs stond het nieuwe systeem live. Een snelle migratie dankzij een soepele samenwerking. Hiermee legt Kyocera Senco een solide basis voor verdere groei.

De Xperi aanpak

Snel, voordelig & goed

Xperi maakt uw overstap naar S/4HANA makkelijk. Als SAP Gold partner en een van de eerste Nederlandse SAP-partners die bedrijven naar het nieuwe S/4HANA mocht converteren, hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. Speciaal voor onze klanten hebben we een eigen stappenplan ontwikkeld om de migratie soepel en snel te laten verlopen.

Xperi maakt de overstap gemakkelijk

Maak gebruik van de Xperi S/4HANA Readiness Check

  • Gebaseerd op succesvolle klantcases
  • Een aanpak op maat
  • De basis is uw SAP systeem
  • Instrumenten van SAP aangevuld met eigen Xperi tools

Joe Xperio legt u in een animatie concreet uit wat S/4HANA voor u kan betekenen.

President Safety is 1 van de eerste bedrijven in Nederland overgestapt op S/4HANA. Robert-jan van Duijne legt u uit hoe het project is verlopen en welke voordelen President Safety heeft ondervonden.

Bent u klaar voor de toekomst? / Meer weten?

SAP S/4HANA biedt u een groeipad naar de toekomst.

*deze velden zijn verplicht