OpenUI5

"OpenUI5" is de gratis versie beschikbaar onder de Apache 2.0 Open Source licentie. "SAPUI5" is de versie die alleen gebruikt mag worden door SAP-klanten met een bepaalde vorm van licentie. Het goede nieuws is dat de hele kern van "OpenUI5" en "SAPUI5" (met alle centraal-functionaliteit) identiek is. Het verschil ligt in de wat meer exotische objecten die nog niet onder een Open Source licentie vallen.

Het is nu dus ook voor non-SAP klanten mogelijk om op een eenvoudige manier gebruik te maken van de award winning Fiori principes. Xperi heeft hierop een antwoord.

Planet 9 (Neptune DX Platform)

Het enige snelle applicatieontwikkelingsplatform dat een universele manier biedt om enterprise-grade applicaties vanaf elke locatie te ontwikkelen en beheren. Het helpt bedrijven om indrukwekkende gebruikerservaringen te bieden voor hun apps via mobiele en desktopapplicaties.

Planet 9 is een platform dat de hele ontwikkeling, het beheer en de levenscyclus van de applicatie omvat. Planet 9 biedt het mechanisme voor het online en offline uitvoeren van applicaties. Zie afbeelding, Planet 9 Ondersteunt cloud-gebaseerde systemen, premise-gebaseerde systemen, mobiele client-app, desktop-client-app met Raspberry Pi, Docker etc.