PS24

PS24

PS24 is een supersnelle device-onafhankelijke ERP-cloudoplossing voor middelgrote zakelijk dienstverleners zonder eigen IT-power. Implementatie in 24 uur met alle tools (inclusief mobile apps) om vitale bedrijfsprestaties te monitoren en te rapporteren.

Binnen 24u meer grip op uw bedrijfsprestaties, dankzij real time inzichtEfficiënter sturen, beter presteren

PS24 is een oplossing met geavanceerdere ingebouwde rapportagemogelijkheden. Voor onder andere CRM, projectadministratie, inkoop, finance & accounting. Heeft u op dit moment inzicht in uw actuele kosten, omzet, orders of winstprognoses? In één oogopslag zonder spreadsheets? Nee? Dan ligt een structurele verbetering van uw bedrijfsprestaties nu voor het oprapen. U ziet direct waar u kosten kunt besparen en kansen kunt verzilveren.

SAP Business ByDesign – met laagdrempelig basispakket

Een normale SAP-implementatie is tijdrovend en kostbaar. Maar kiest u voor de PS24 Template in de cloud van de erkende en bekroonde SAP Partner Xperi, dan beschikt u binnen 24 uur over een betaalbaar basissysteem (vanaf € 15k). SAP Business ByDesign is speciaal ontworpen voor middelgrote bedrijven en is na implementatie eenvoudig zelf te bedienen. Een schaalbare oplossing (basispakket inclusief 5 gebruikers voor €1.500 per maand) en lage onderhoudskosten. Altijd en overal beschikbaar zonder eigen hardware.

Razendsnelle implementatie

Binnen 24 uur operationeel

Schaalbaar en
betaalbaar

Vanaf € 15K eenmalig + € 1.500 per maand

Waardevol inzicht

Realtime data voor meer efficiency en winst

Perfecte integratie en beheer

Volledige integratie van klant- en leveranciersinfo

Betere service

Praktisch CRM met de klant op nummer één

SAP Qualified Partner-Packaged Solution

PS24, ontwikkeld door Xperi, is door SAP uitgeroepen tot SAP Qualified Partner-Packaged Solution.
Een SAP Qualified Partner-Packaged Solution is een oplossing die SAP software combineert met line-of-business- of branchespecifieke expertise, services, aanpassingen of applicaties.