SAP S/4HANA Enterprise Management (ERP)

SAP ERP voor MKB bedrijven

ERP Baseline van SAP Business All-in-One

Snel – Eenvoudig – Betaalbaar

U bent een ambitieuze MKB-ondernemer. Uw organisatie groeit, net als uw klantenkring. U heeft grootse plannen voor de toekomst. Daarom verdient u een geïntegreerd bedrijfssysteem dat optimaal aansluit bij uw ambitie en uw organisatie. Deze complete oplossing heet SAP Business All-in-One.

Wilt u daarbij de zekerheid over een snelle en vaste implementatie én vaste kosten, kies dan voor ERP Baseline waarmee u al uw kernactiviteiten kunt stroomlijnen. Hiermee schept u alle randvoorwaarden voor groei en succes.

Voordelen SAP Business All-in-One

  1. Integreert al uw bedrijfsactiviteiten in één pakket
  2. Branche specifieke functionaliteit voor MKB
  3. Groeiplatform zonder verborgen kosten
  4. Efficiënt, effectief en betaalbaar

Wat kost mijn All-in-One implementatie en wat krijg ik dan?

Met de SAP Business All-in-One configurator berekent u in drie eenvoudige stappen de kosten van uw SAP oplossingen. Geef online uw bedrijfsvariabelen op en de configurator licht u meteen gedetailleerd in over de omvang van het project en de geschatte kosten van een rendabele implementatie. Stel uw eigen oplossing samen en bereken direct de investering met de configurator of bekijk eerst een korte demo over het gebruik hiervan.
parallax background

Klik op play icon

Configurator Demo

Fast Start

Bekijk de filmpjes om meer te weten te komen over de voordelen van het Fast Start programma van SAP All-In-One, daarnaast wordt er uitleg gegeven hoe u de configurator kunt gebruiken.