Analytics Value Scan

Xperi BI Value Scan

  • Haalt u wel het meeste uit uw bedrijfsgegevens?
  • Gebruikt u uw BI applicaties en systemen wel optimaal?
  • Heeft u op ieder moment voldoende inzicht in de performance van uw organisatie?
  • Hoe staat het met het gebruik van de beschikbare rapportage en analyse mogelijkheden en waar liggen de kansen?

Waarom de Xperi BI Value Scan?

De Xperi BI value scan geeft antwoord op bovenstaande en vele andere relevante vragen rondom de inzet van uw business intelligence oplossingen. We doen dit door u en uw collega’s de juiste vragen te stellen. Wij kunnen dit doen omdat we tientallen jaren ervaring in huis hebben als het gaat over data gedreven sturen en het gebruik van BI en analytics dit ook in combinatie met uw SAP omgeving.

We gaan in gesprek met uw key users, met uw IT afdeling en met andere relevante stakeholders. Verder bekijken we uw technische BI infrastructuur.

Deze kennis gebruiken we om u een helder inzicht te geven in de huidige status en om een helder advies voor de toekomst te geven. Dit vertalen we in een roadmap waarmee u direct aan de slag kunt. Duidelijk wordt waar de “quick wins” te vinden zijn en welke toekomst gerichte investeringen het meest waardevol zijn voor uw organisatie.

Of u nu SAP Business Objects of een andere BI oplossing gebruikt is voor deze scan niet relevant. Xperi heeft meer dan 20 jaar BI ervaring in huis met o.a. de SAP BO Tools maar ook met andere BI tools. Xperi is één van de meest vooraanstaande SAP-implementatie partners in de midmarket. Dit vormt een solide kennis basis en geeft u de garantie van een gedegen advies en een praktisch bruikbaar resultaat.

Wat vragen we van u?

Eigenlijk alleen wat tijd en de kennis van u en uw collega’s. Wij kennen de mogelijkheden van een moderne BI & Analytics oplossingen maar u kent uw organisatie, haar processen, haar doelstellingen en haar prioriteiten. De Xperi BI value scan brengt deze samen en geeft zo overzicht en meerwaarde door een gericht advies op maat.

Alle voordelen op een rij

Met de Xperi BI value scan bieden wij u een laagdrempelige, gratis manier om inzicht te krijgen in de kansen rondom BI voor uw organisatie. Het geeft u ook de kans om kennis te maken met onze BI diensten en oplossingen. Het geeft Xperi de mogelijkheid uw organisatie beter te leren kennen om u zo nog beter van dienst te kunnen zijn. Mocht u invulling willen geven aan de adviezen die uit de scan voortkomen, helpen de experts van Xperi u natuurlijk graag verder.

Neem vrijblijvend contact op

Wij lichten de Xperi BI value scan en de voordelen die deze u kan bieden met veel plezier bieden nader toe.

  • Hoe staat het met de volwassenheid van uw business intelligence
  • Hoe kunt u uw huidige BI oplossingen nog beter inzetten
  • Waar is op korte termijn winst te behalen en waar liggen de kansen voor de toekomst

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Xperi en de BI value scan en ervaar de waarde van de combinatie van onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van BI en SAP met deze gratis dienstverlening.