Xperi implementeert SAP bij Vogel’s

Xperi en Connect Solutions intensiveren samenwerking. Document Scanning & EBM voor Healthcare
7 april 2015
Dekker Zevenhuizen kiest voor SAP Business All-in-One van Xperi
17 oktober 2016
Alles weergeven

Xperi implementeert SAP bij Vogel’s

Vogel’s en Xperi zijn in 2015 een samenwerking aangegaan voor de implementatie van SAP voor haar planning en control bedrijfsproces. Het Eindhovense bedrijf heeft recentelijk deze implementatie afgerond om daarmee vernieuwingen in de wereldwijde supply chain, omnichanneling en eCommerce mogelijk te maken.
Vogel’s ontwikkelt en vermarkt innovatieve producten voor zowel de consumenten als business to business markt. De verschillende bedrijfsprocessen voor productie, voorraadbeheer en distributie zijn belegd bij diverse partners. “Ons succes hangt af van de samenwerking met onze partners in de keten. Mede daarom was Vogel’s op zoek naar een pakket om een verdergaande integratie en versnelling in de totale keten te waarborgen” aldus Hans Coolen, CFO van Vogel’s.

De implementatie van SAP is uitgevoerd door Xperi. Hans Coolen: “de no-nonsense benadering en de ruime ervaring met SAP waren redenen om voor Xperi te kiezen. En de verwachtingen zijn volledig waargemaakt.”  Andere betrokken partijen bij de implementatie waren We/Provide, Descartes en DSV.

Vogel’s levert bevestigingsoplossingen voor TV’s, audio apparatuur, projectoren en tablets. In de producten van Vogel’s worden veelzijdige functionaliteiten en robuuste prestaties verenigd in een strak ontwerp en dat al meer dan 40 jaar. De meest recente innovatie is de SoundMount; de eerste draaibare muurbeugel met geïntegreerde soundbar. Hierdoor draait het geluid met je TV mee en dit geeft een meeslepende kijk- en luisterervaring. Voor meer informatie, kijk op: www.vogels.com/soundmount